Restaurant Fields

Restaurant Fields

Har du brug for en pause? Tag forbi PALÆO restauranten i Fields til en god kop kaffe og måske en bid mad.

Åbningstider

Mandag-søndag: 10:00-20:00
Helligdage: lukket

Adresse

Field’s Copenhagen, 1-431,
Ørestadens Boulevard 102 C
2300 København S

Velkommen til Palæo i Fields

Vores PALÆO restaurant i Fields er det perfekte stop til din shoppingtur, efter din træning eller som belønning efter en lang dag på universitet. Vi står altid klar til at servere alt fra forfriskende juices og smoothies til en varm te eller cappuccino. Udover drikkevarer, har du også rig mulighed for at nyde en sund og nærende frokost eller aftensmad i vores hyggelige restaurant. Skal du til koncert i Royal Arena, så er PALÆO Fields det oplagte valg af restaurant til at servere din aftensmad. 

Prøv f.eks. en af vores PALÆO wraps, som ligesom alle vores andre retter, er lavet efter stenalderkostens grundsten. Selve wrappen indeholder kun økologiske æg og grøntsager, mens indholdet varierer fra laks, kylling eller en vegetarudgave med sød kartoffel. Har du bestemte spisevaner eller restriktioner, så gør os endelig opmærksomme ved din bestilling, så vi kan tilpasse retterne efter dine behov. Vores mad er altid glutenfri- og laktosefri, mens du både kan få veganske, vegetariske eller retter med kød. 

Nyd maden i vores hyggelige og moderne omgivelser eller tag den med dig hjem. Alt vores mad kan bestilles som take-away, så du kan nyde din mad præcis hvor du ønsker. Har du aldrig smagt stenalderkost, har du virkelig noget at se frem til i PALÆO. Udover, at vi altid følger stenalderkostens principper, så arbejder vi altid ud fra en lang række økologiske produkter. 

Vi glæder os til at se dig til en masse gode madoplevelser i PALÆO Fields.

 

KONTAKT OS I DAG

Vi arbejder altid på at forbedre os, for at give dig en bedre oplevelse. Skulle du have spørgsmål eller ris/ros, så kontakt os direkte på info@palaeo.dk og vi vender hurtigt tilbage til dig.

Overblik over restauranter