RESTAURANT FREDERIKSBERG

RESTAURANT FREDERIKSBERG

Vores restaurant på Frederiksberg er placeret i hyggelige omgivelser og det er nemt både at nyde vores forskellige retter og drikkevarer enten indenfor eller udenfor. Både metroen, CBS og Frederiksberg Have er placeret få minutter fra restauranten, så du kan med fordel bestille vores mad, som take-away og nyde den på studiet eller i haven.

Åbningstider

Mandag-fredag: 10:00-19:30
Lørdag: 10:00-17:30
Søndag: 10:00-17:30
Helligdage: lukket

Adresse

Centret, 3 etage, Falkoner Alle 21,

2000 Frederiksberg

Telefon
+45 73 70 97 05

Velkommen til Palæo FREDERIKSBERG

Vores mad er altid lavet efter stenalderkostens gyldne regler, som du kan nyde i vores indbydende restaurant. Det betyder, at vores retter altid er 100% glutenfrie- og laktosefrie, sprængfyldte med fibre og vitaminer, og fyldt med smag. Vi tilbyder desuden både veganske og vegetariske muligheder, så vi sikre at alle kan være med og nyde et hyggeligt og sundt måltid – uden allergener eller kost retninger skal være en hindring. Vores sortiment byder på alt fra økologiske wraps til sunde burgere og salater, så du altid vil kunne finde noget til lige præcis dine ønsker.  

Hvis du er på besøg i Frederiksberg Centret, så er PALÆO en oplagt destination, hvis du skal have en sund og nærende juice, eller varm kop kaffe med på din shopping. Om du er ude efter lidt at drikke eller spise, så står vi altid klar til at byde dig velkommen. 

Vi glæder os til at se dig i vores restaurant på Frederiksberg, enten til et lækkert måltid hos os eller når du henter take-away.  

KONTAKT OS I DAG

Vi arbejder altid på at forbedre os, for at give dig en bedre oplevelse. Skulle du have spørgsmål eller ris/ros, så kontakt os direkte på info@palaeo.dk og vi vender hurtigt tilbage til dig.

Overblik over restauranter