Restaurant Illum

Restaurant Illum

Lækre, sunde og nærende måltider og drikkevarer, lavet på friske råvarer uden gluten og laktose, er altid standarden i PALÆO. Krydrer du det med den bedste udsigt over hele København på vores tagterrasse, så sker der noget helt unikt. Sving forbi vores nye restaurant i Illum Rooftop og oplev på egen hånd sund og smagfuld mad kombineret med Københavns smukkeste udsigt.

Åbningstider

Mandag-søndag: 10:00-20:00
Helligdage: Lukket

Adresse

Østergade 52, 4. Sal
1113 København K

Telefon
 +45 33 18 26 20

Velkommen til Palæo på ILLUM rooftop

Er du træt efter en lang dag med shopping og byvandring, er vores restaurant i hjertet af København det ideelle sted at se solnedgangen og nyde sundt og nærende måltid med udsigt over Københavns tage. Alt vores mad og drikkevarer er både glutenfri- og laktosefri, mens de hverken indeholder raffineret sukker, eller stivelse. Hele menukortet er nøje sammensat, for at give dig og din krop de bedste forudsætninger for en sund og balanceret hverdag. Din sundhed og vores aftryk på planeten er nøgleord i PALÆO.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til mange hyggelige stunder i PALÆO på Illum Rooftop.

 

KONTAKT OS I DAG

Vi arbejder altid på at forbedre os, for at give dig en bedre oplevelse. Skulle du have spørgsmål eller ris/ros, så kontakt os direkte på info@palaeo.dk og vi vender hurtigt tilbage til dig. 

Overblik over restauranter