Restaurant København K

Restaurant København K

Vores restaurant i København K er placeret centralt i Torvehallerne tæt på Nørreport station. Restauranten er derfor det oplagte pitstop til når du trænger til en pause fra shoppingen, eller er på udkig efter specialvarer i nærområdet.

Åbningstider

Mandag-torsdag: 08:00-20:00
Fredag-lørdag: 08:00-21:00
Søndag: 09:00-19:00
Helligdage: 9:00-19:00

Adresse

Rømersgade 18
1362 København K

Telefon
+45 73 70 97 01

Velkommen til Palæo København K

Har du været på shopping i København og trænger du til en smagfuld madoplevelse, imens du tager en velfortjent pause. Så kom forbi vores restaurant i Torvehallerne, og nyd en af vores sunde og bæredygtige retter. Du kan eksempelvis prøve en af vores populære wraps af æg og grøntsager med enten kylling, laks eller grøntsager. Er du mere til salat, byder vores menukort også på et væld af farverige salatfavoritter, hvor vi lover dig for, at der også er noget til din smag. Melder tørsten sig, kan du supplere dit måltid med en af vores lækre juices, der er lavet på frisk frugt og grønt. Prøv også en af vores lækre shakes, der er lavet på kvalitetsfuld proteinpulver fra Progenex.   

Vores restaurant midt i København K har udsigt til Israels Plads og ligger blot få minutters gang fra H.C. Ørstedsparken. Tag din take-away fra PALÆO med til Israels Plads, hvor der er gode muligheder for at finde et spot i solen imens du følger byens leben. Du har derfor rig mulighed for at tage din mad og drikkevarer med som picnic og nyde den i de hyggelige grønne og rolige områder i H.C. Ørstedsparken. 

Er vejret ikke til det, så kan du naturligvis også nyde maden på vores restaurant i København K’s Torvehallerne.

KONTAKT OS I DAG

Vi arbejder altid på at forbedre os, for at give dig en bedre oplevelse. Skulle du have spørgsmål eller ris/ros, så kontakt os direkte på info@palaeo.dk og vi vender hurtigt tilbage til dig. 

Overblik over restauranter