Restaurant Pilestræde

Restaurant Pilestræde

Har du brug for en pause fra Københavns travlhed, så sving forbi PALÆO på Pilestræde og tag en velfortjent pause i vores hyggelige omgivelser. Vores restaurant på Pilestræde ligger centralt, og du kan nyde et sundt måltid og en nærende juice.

Åbningstider

Mandag-fredag: 08:00-20:00
Lørdag: 09:00-18:00
Søndag: 09:00-17:00
Helligdage: 9:00-17:00

Adresse

Pilestræde 32
1112 København K

Telefon
 +45 73 70 97 01

Velkommen til Palæo på Pilestræde

I PALÆO klarer vi både din morgenmad, frokost og aftensmad. Prøv eksempelvis vores lækre breakfastbowls med enten mango, dragefrugt, kokos eller acai. Til frokost kan du få vores økologiske wraps af æg og grøntsager med enten kylling, laks, eller en vegetarisk udgave. Aftensmaden kunne passende bestå af vores saftige burger med confiteret and eller en salat med kylling. Uanset hvad, så er alle vores produkter altid glutenfrie- og laktosefrie. Vores koncept er nemlig bygget om stenalderkostens principper, hvilket altid indebærer friske råvarer og masser af grøntsager. Vi tror på, at mad både skal være sundt for dig og planeten.  

Hvis du er på farten og skal hurtigt videre, så tilbyder vi også en lang række nærende drikkevarer. Prøv eksempelvis en af vores sunde, tørstslukkende juices, eller måske en hurtig smoothie med avocado, som mellemmåltid? Vi tilbyder også en række shakes med, efter vores mening, verdens bedste proteinpulver fra Progenex i absolut højeste kvalitet. Prøv eksempelvis den med vanilje, jordbær eller spinat. 

Så leder du efter en sund restaurant i Københavns centrum, så er PALÆO Pilestræde det rette valg. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

KONTAKT OS I DAG

Vi arbejder altid på at forbedre os, for at give dig en bedre oplevelse. Skulle du have spørgsmål eller ris/ros, så kontakt os direkte på info@palaeo.dk og vi vender hurtigt tilbage til dig. 

Overblik over restauranter